Stichting Bokse Bikersz D schenkt 2500 euro aan goede doelen

 

 

Stichting Bokse Bikersz D, i.s.m. Motor Toer Club Carrot County Ridersz hielden 9 april hun zevende ‘Bikersz D’. Dit evenement is inmiddels uitgegroeid tot een niet meer weg te denken festijn tijdens de Dongen Promotion Jaarmarkt. De leden van de club en de familie Van Kessel van gasterij D’n Hamse Bok maken er ieder jaar een prachtig feest van.

 

Er is deze dag niet alleen een motortoertocht, maar ook optredens van live bands en kraampjes van sponsoren zorgen voor sfeer, drukte en gezelligheid in dit stukje Hoge Ham. Daarnaast zet het motorgezelschap zich ook maatschappelijk in. Ieder jaar wordt er dan ook actie gehouden voor een of twee goede doelen. Dit jaar was de keuze gevallen op het Thomas Huis aan de Hoge Ham en de stichting Bulters Mekke voor de 17-jarige Iris Hohmann die PTSS (Posttraumatische-stressstoornis) heeft. Met behulp van een hulphond, waar dit jaar de actie ook voor bedoeld is, durft zij weer onder de mensen te komen en dus ook weer naar school te gaan.

 

Naast de leden van de motorclub waren er afgelopen zaterdagavond diverse genodigden in de kleine Bok. Voorzitter Henk Tuytelaars verraste het gezelschap. ,,Gezien het bijzondere goede weer en de enorme belangstelling had ik jullie al duizend euro beloofd. Het aantal inschrijvingen overtrof alles. Wij hadden gerekend op zo´n 150 deelnemers. Dus ook zoveel T/shirts laten bedrukken. Het liep storm. Onze penningmeester komt uit Zeeland en is heel zuinig. Hij is echter zeer content om jullie een cheque te overhandigen waarmee ook wij blij verrast zouden zijn!” Diana de Bruijn, namens het Thomas Huis, en de vader en moeder van Iris Hohmann ontvingen ieder uit handen van Sander de Kock een cheque van 1250 euro. ,,De Bikersz zijn mensen die erg beschermend zijn. Dank zij jullie steun kunnen wij ons nu een luxe parasol permitteren en ons beschermen tegen de zon,” was het dankwoord van De Bruijn. Erwin Hohmann, vader van Iris, dankte voor de steun. ,,Mede dank zij jullie loopt het doel van deze actie sinds kort al door Dongen.” Waarmee Hohmann doelde op de jonge pup van 12 weken die sinds kort aan dochter Iris is toegewezen. Een witte herdershond met de naam Koda, afgeleid uit de Indiaanse taal wat vriend of maatje betekent,

 

Actie voor beide Goede Doelen gaat verder.


Op deze website staan vele foto’s, gemaakt door de top fotograaf Bert Salari van de afgelopen 7e Bikersz D. Tot en met 22 mei a.s. kunnen deze foto’s besteld worden door het bestelformulier op de website in te vullen. De foto’s worden professioneel afgedrukt op A4 formaat. Vanaf 1 juni kunt u uw bestelling afhalen en betalen bij Dolavie, de winkel van Nancy Janssen, in de Hoge Ham 131a. Ook deze opbrengst gaat naar de beide goede doelen.

 

 


    

    

 

      

 

       

 

        


 


 

 


     

 

   

 
 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK